Over mij

Met het door de jaren heen anders, en soms beter, te gaan ‘kijken’ is mijn interesse in de fotografie ook toegenomen. Een van die stappen was inmiddels >25 jaar geleden de aanschaf van een eigen verrekijker waardoor er in een ogenschijnlijk vlak landschap zich zoveel meer openbaarde. Met mijn eerste, nog analoge, spiegelreflexcamera begon ik te experimenteren met scherptediepte en probeerde ik in foto’s een focuspunt te creëren.

Landschapsfotografie, macro, portretten (liefst spontaan, niet geposeerd), details van werktuigen en schepen, vogels (soms gewoon met telefoon door telescoop), libellen en reflecties hebben mijn bijzondere interesse. Door het bekijken van mijn foto’s kom je vast ook meer over mij te weten. En wil je me laten weten wat je aanspreekt in de foto’s, vul dan het contactformulier in. Doe dat ook als je iemand zoekt voor een foto-project, als je een foto zou willen bestellen of als je een vraag hebt over fotografie   …….     ik zal m’n best doen om je te helpen.

De passie die ik heb voor de natuur, voor bomen, vogels en alles wat groeit en bloeit ben ik ook professioneel aan het uitbouwen. Met cursussen en vooral in de praktijk verdiep ik en verbreed ik mijn kennis en ervaring in  “het groen”. Dat zie je terug bij BOMEN & NATUUR. Ook daar geldt: als ik daar advies kan geven of wat in de boomverzorging kan betekenen, laat het me weten. Mijn ambitie is om in een  “commerciële /  projectmanager  -achtige rol”   een bijdrage te kunnen leveren aan de bouw van een gunstiger omgeving voor alles wat leeft. Neem contact op via het contactformulier als je een interessante vacature hebt of als ik een offerte mag uitbrengen.